080 Barcelona Fashion introduceert innovatieve technieken in technologie en digitale kunst voor artistieke expressie.
Technologie

080 Barcelona Fashion introduceert innovatieve technieken in technologie en digitale kunst voor artistieke expressie.

De 33e editie van de Catalan Fashion Week vindt plaats van 9 tot en met 12 april in Barcelona. Het evenement zal opnieuw een revolutie teweegbrengen in de stad en verschillende artistieke talenten samenbrengen, zoals modellen, redacteuren, stylisten, fotografen, ontwerpers en makers van inhoud. 080 Barcelona Fashion is een definitief mode-evenement in Spanje geworden en wint aan bekendheid op het internationale toneel. De focus op innovatie en creativiteit als aanjagers van verandering in de mode-industrie zal opnieuw worden benadrukt.

Een van de sleutelprojecten tijdens de komende editie is ‘080 esthetisches’, een multidisciplinaire ruimte gewijd aan digitale kunst en muziek. Het doel is om boeiende dialogen en reflecties tussen makers, ontwerpers en andere leden uit de industrie te faciliteren, terwijl nieuwe vormen van expressie, consumptie en relaties worden onderzocht door middel van kunst, muziek en technologie.

080 Barcelona Fashion zal zijn toewijding aan innovatie voortzetten door de nieuwste trends op het gebied van digitale kunst te presenteren. Deelnemers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in een reis door verschillende esthetiek en verhalen. Aan het evenement zullen toonaangevende studio’s en artiesten van over de hele wereld deelnemen, waarbij de creatieve studio Misato Kindness ondersteuning biedt. Deze editie belooft een unieke en verrijkende ervaring te worden voor alle deelnemers, waarbij creativiteit wordt bevorderd en grenzen in de modewereld worden verlegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER