1.3 million euros stolen from Museum: Employee only realized after arriving at work in a Tesla
Nieuws

1.3 million euros stolen from Museum: Employee only realized after arriving at work in a Tesla

Het Zagreb Museum of Arts and Crafts verklaarde dat ze geen commentaar kunnen geven op het lopende onderzoek, maar dat ze samenwerken met de relevante autoriteiten om het probleem snel op te lossen. Ze weigerden enige informatie te verstrekken over de strafrechtelijke klacht die de nieuwe MOU-directeur had ingediend tegen het voormalige hoofd van de boekhoudafdeling van het museum wegens vermeende verduistering van 1,3 miljoen euro.

Volgens berichten zou de 50-jarige vrouw met de pinpas van het museum 730.764 euro naar de rekening van haar moeder hebben overgemaakt en de resterende 633.007,59 euro hebben uitgegeven aan persoonlijke uitgaven zoals kleding, cosmetica en restaurants. Het MOU heeft de stad Zagreb om hulp gevraagd om uitstaande verplichtingen ten bedrage van 193.559,41 euro af te wikkelen.

In de oorspronkelijke inhoud zijn diverse links naar verschillende blogs en websites opgenomen, maar deze lijken niet relevant voor het onderwerp van het Zagreb Museum of Arts and Crafts en de verduisteringszaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER