18 studenten radiologische technologie van het Shore Medical Center studeren af
Technologie

18 studenten radiologische technologie van het Shore Medical Center studeren af

De School of Radiologic Technology van het Shore Medical Center vierde onlangs het afstuderen van 18 studenten tijdens een ceremonie op de Mays Landing-campus van Atlantic Cape Community College. Onder de afgestudeerden bevinden zich Lindsay Bechtler, Lisa D'Alessandro, Sarah Drongoski, Jessica Ellis, Ryan Gacayan, Steven Giradlo, Melinda Jones, Payton Jones, Sophia Leonard, Nicholas Panna, Kenley Pivola, Tara Torres, Phoebe Wade, Miranda Wilbert, Jessica Wright , Jocelyn Yarrow, Carley Young en Julie Young. Deze studenten hebben een voltijds, tweejarig programma afgerond en certificaten in Radiologische Technologie behaald. Ze komen nu in aanmerking voor het National American Registry of Radiologic Technoologists Examination en staatslicentiestatus.

Shore's programma is geaccrediteerd door de Joint Review Committee on Education in Radiologic Technology en het State of New Jersey Department of Environmental Protection, Bureau of X-ray Compliance. De studenten in het programma stonden door het Bureau of X-Ray Compliance op de eerste plaats in de staat, waarbij alle 17 afgestudeerden bij de eerste poging slaagden voor hun examen en binnen zes maanden na hun afstuderen een baan veiligstelden.

Het radiologische technologieprogramma van het Shore Medical Center werkt samen met Atlantic Cape Community College om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de medische beeldvorming. Het programma voldoet aan de certificerings- en werkgelegenheidsbehoeften van degenen die radiologische technologen willen worden. Van studenten die dit carrièrepad volgen, wordt door de ARRT vereist dat ze ten minste een associate degree hebben van een geaccrediteerde instelling om het ARRT Radiography-certificeringsexamen af ​​te leggen.

De missie van het programma is het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs in radiologische technologie en het voortbrengen van competente en meelevende technologen voor de gemeenschap. Op 11 juni wordt een informatief webinar over het programma gehouden. Ga voor meer informatie naar www.ShoreMedicalCenter.org/radiologyschool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER