Technologie

2024 EuroCIS: de beste bestemming voor retailtechnologie – technologierecord

herschrijf deze inhoud en maak alinea’s

Alice Chambers |

21 november 2023

Deelnemers komen van 27 tot en met 29 februari 2024 samen in de Messe Düsseldorf, Duitsland, om meer te weten te komen over de nieuwste oplossingen en producten voor retailers op EuroCIS.

Onder het algemene thema ‘Ga verder dan vandaag’ zullen besluitvormers uit de detailhandel, de financiële dienstverlening en de horeca, maar ook e-commerce- en betalingsaanbieders, leren over oplossingen voor merchandise- en supply chain-management, point-of-sale-software en hardware, beveiliging en verliespreventie, en meer.

Het evenement zal een breed scala aan retailonderwerpen behandelen in drie fasen gewijd aan technologie, connected retail en start-ups. Deelnemers zullen horen over klantgerichtheid; kunstmatige intelligentie en machinaal leren; betalingen; connectiviteit zoals het samenvoegen van online en offline detailhandel met click-and-collect-diensten; geautomatiseerde winkelconcepten; en slim energiebeheer.

Er worden meer dan 300 exposanten verwacht, waaronder Microsoft-partners Adyen, Blue Yonder, HP en Zebra. Daarnaast biedt de Start-Up Hub de mogelijkheid om zakelijke contacten te leggen met veelbelovende nieuwkomers.

Schrijf u in voor EuroCIS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER