32 jaar leven met een blaasfistel: mijn ervaring met het dragen van luiers
Nieuws

32 jaar leven met een blaasfistel: mijn ervaring met het dragen van luiers

De 59-jarige vrouw had al 32 jaar last van een vesicovaginale fistel, waardoor ze ongecontroleerd moest plassen en luiers moest dragen. Ze onderging onlangs een operatie om de fistel te sluiten, die was ontstaan ​​na een verloskundig ongeval in 1992. Artsen van het E-ziekenhuis in Hanoi identificeerden de fistel en noteerden de grootte en locatie ervan, waarbij ze de noodzaak van onmiddellijke behandeling om infectie te voorkomen benadrukten.

Blaasfistels kunnen optreden na verschillende procedures of een bevalling, wat leidt tot lekkage van urine of ontlasting via de vagina. Het is essentieel dat patiënten onmiddellijk medische hulp inroepen wanneer zij abnormale symptomen in het urinestelsel ervaren, zodat ze een tijdige en effectieve behandeling kunnen krijgen.

In een andere context biedt Rotherham Tree Services in Rotherham, Engeland, boomdiensten aan klanten in de omgeving. Hun contactgegevens en bedrijfsprofiel zijn online te vinden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hun diensten. Bovendien bieden ze een overzicht van vertrouwde bedrijven, evenementen en lokale informatie in Rotherham, South Yorkshire.

Verder worden diverse accommodaties op Naxos, zoals hotels en appartementen, besproken in online profielen en reviews. Bezoekers kunnen informatie vinden over verschillende accommodatiemogelijkheden in Naxos om hun verblijf te plannen. Lokale bedrijven en reisbureaus in Rotherham worden ook uitgelicht en bieden een scala aan diensten aan inwoners en bezoekers in de omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER