Nieuws

‘704 Shop’ breidt zich uit naar Charlotte Airport om lokale reizigers te bedienen

Een nieuw lokaal bedrijf heeft zijn thuis gevonden op Charlotte Douglas International Airport, aangezien ‘704 Shop’ op maandag 27 november wordt geopend op de A/B-connector. De winkel, die op Charlotte gerichte kleding aanbiedt, is een welkome aanvulling voor reizigers die op zoek zijn naar voor unieke souvenirs en cadeaus. 704 Shop, opgericht door drie voormalige UNC Charlotte-studenten, heeft tot doel de trots van de geboortestad te combineren met premium streetwear-producten.

De woordvoerder van de luchthaven merkte op dat de toevoeging van 704 Shop een directe reactie was op de feedback van klanten die vroegen om meer op Charlotte gerichte kleding. Dit toont aan dat de luchthaven actief luistert naar de behoeften en wensen van haar reizigers, en zich inzet voor het bieden van een diverse en inclusieve winkelervaring voor alle bezoekers.

De vlaggenschiplocatie van 704 Shop is te vinden in het historische South End langs Camden Road, en de uitbreiding naar de luchthaven zal meer mensen de kans geven om hun unieke en lokaal geïnspireerde producten te ontdekken en ervan te genieten. De aanwezigheid van de winkel op de luchthaven is een bewijs van de levendige en diverse lokale zakengemeenschap van de stad, en is een geweldige manier voor bezoekers om een ​​stukje Charlotte mee naar huis te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER