Technologie

Aandelen om in de gaten te houden: Peloton Interactive en Micron Technology

Peloton Interactive en lululemon Athletica tekenden onlangs een vijfjarige overeenkomst, waardoor beide bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Als onderdeel van de overeenkomst zal Lululemon zijn Studio Mirror niet langer verkopen en in plaats daarvan klanten naar de fitnesslessen van Peloton verwijzen. In ruil daarvoor zal Peloton beginnen met het verkopen van co-branded lululemon-kleding. Dit nieuws leidde tot een stijging van 17% in de aandelen van Peloton, die na uren $ 5,44 bereikten.

Aan de andere kant ervoer Micron Technology een daling in de vraag naar zijn geheugenchips, wat resulteerde in een aanzienlijke omzetdaling vergeleken met het voorgaande jaar. Hierdoor leed het bedrijf verlies. Hoewel Micron verwacht een gecorrigeerd verlies te zullen boeken in het eerste fiscale kwartaal, blijft het hoopvol op een herstel van de chipmarkt in heel 2024. Als resultaat van deze ontwikkelingen daalden de aandelen van Micron met 4% naar $65,51 na uren.

In een afzonderlijke aankondiging maakte Vintage Wine Estates bekend dat het meerdere kwartaalcijfers van het voorgaande boekjaar zal aanpassen. Als gevolg van deze veranderingen heeft de wijnproducent zijn verwachtingen voor het hele jaar bijgewerkt en voorspelt hij nu een iets lagere omzet. Ondanks deze aanpassing zag Vintage Wine Estates een aandelenstijging van 5%, die na uren steeg naar 70 cent.

Neem voor meer informatie contact op met Ben Glickman via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER