Sport

Aaron Rodgers boekt vooruitgang op weg naar volledig herstel na een succesvolle operatie

Jets quarterback Aaron Rodgers is woensdag geopereerd aan zijn gescheurde achillespees. De viervoudig MVP in de competitie deelde een foto na de operatie met een glimlach op zijn gezicht, waaruit blijkt dat hij ondanks de omstandigheden positief is. Dr. Neal ElAttrache, de bekende teamarts van Los Angeles Dodgers en Rams, voerde de operatie uit bij Rodgers in Los Angeles. Rodgers sprak zijn dankbaarheid uit voor de liefde, gebeden en steun die hij ontving en bedankte Dr. ElAttrache en zijn staf voor het starten van hem op de weg naar herstel.

De blessure deed zich voor tijdens het Jets-debuut van Rodgers tijdens de vierde actie van de wedstrijd. Terwijl hij probeerde een zak van Bills verdedigende end Leonard Floyd te ontwijken, kwam de linkervoet van Rodgers vast te zitten in de grasmat, waardoor zijn lichaam verdraaide. Aanvankelijk probeerde Rodgers door te gaan, maar besefte al snel de ernst van zijn blessure toen hij hinkte en uiteindelijk ging zitten. Als gevolg hiervan plaatsten de Jets Rodgers de volgende dag in de geblesseerde reserve.

Ondanks de tegenslag blijft Jets-coach Robert Saleh optimistisch over de toekomst van Rodgers bij het team en stelt dat hij geschokt zou zijn als deze blessure de carrière van Rodgers zou stopzetten. Rodgers zelf moet zijn toekomstplannen echter nog bespreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER