Technologie

Aashish Chandra, voorheen van Body Shop, krijgt een nieuwe rol bij Kyndryl als Chief Digital and Technology Officer, zo meldt ET BrandEquity.

Aashish Chandra, voormalig Chief Digital and Technology Officer bij The Body Shop, heeft de overstap gemaakt van het bedrijf naar Kyndryl als Senior Vice President – ​​Delivery, Leadership. Kyndryl Holdings is een wereldwijde leverancier van IT-infrastructuurdiensten, gevestigd in de Verenigde Staten. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de constructie, het beheer en de ontwikkeling van uitgebreide informatiesystemen en zijn als onafhankelijke entiteit ontstaan ​​uit de spin-off van IBM’s infrastructuur- en servicesactiviteiten.

Tijdens zijn tijd bij Body Shop (van maart 2022 tot oktober 2023) leidde Chandra alle digitale initiatieven bij het bedrijf, inclusief data, technologie en klantervaring. Hij was gebaseerd op Gurugram, Haryana. Vóór zijn rol bij The Body Shop werkte Chandra bij Tata Consultancy Services als Global CTO/Global Head of Technology – Retail, CPG en TTH Industries Cluster, gevestigd in Santa Clara, Californië. Bij TCS had hij een technische functie en leidde hij wereldwijd alle Centers of Excellence (CoE) voor de detailhandel, CPG en de reis-, transport- en horeca-industrie.

Naast zijn professionele werk is Chandra ook lid van de adviesraad voor tech startups, durfkapitaal- en strategiebedrijven, en geeft hij CXO-advies voor LightSpeed ​​Venture Partners, Greylock Partners en HMG Strategy. Hij zit ook in de adviesraad van iHub Startup Accelerator. Hij is ook gastprofessor aan Stanford University, IIM Lucknow, IIM Rohtak en ISB Hyderabad.

Chandra heeft een executive MBA van de Stanford University Graduate School of Business.

LAAT EEN REACTIE ACHTER