Adventist Health en UCSF werken samen om het Madera Community Hospital over te nemen
Nieuws

Adventist Health en UCSF werken samen om het Madera Community Hospital over te nemen

Adventist Health en UCSF hebben een nieuw plan onthuld om het Madera Community Hospital in Madera County, Californië mogelijk te heropenen. Donderdag maakten UCSF-functionarissen hun voornemen bekend om deel te nemen aan het biedingsproces om het ziekenhuis samen met Adventist Health te verwerven. Vergaderingslid Esmeralda Soria erkende dat er nog veel werk aan de winkel is in het proces.

De volgende stappen in het plan houden in dat UCSF en Adventist Health een faillissementsprocedure voor het ziekenhuis aangaan. Indien goedgekeurd, zullen de twee entiteiten, samen met Madera County, een bodvoorstel indienen bij de faillissementsrechtbank. Het ziekenhuis, dat 100 bedden had, sloot in december 2022 zijn deuren vanwege jarenlange financiële problemen, waardoor inwoners in de hele provincie gezondheidszorg nodig hadden.

Afgelopen juli had Adventist Health in een niet-bindende intentieverklaring ermee ingestemd het ziekenhuis te beheren. De deal ging echter niet door in november toen Adventist Health aankondigde dat heropening van het ziekenhuis financieel onpraktisch zou zijn gezien de beperkte middelen die op dat moment beschikbaar waren. De laatste updates over dit zich ontwikkelende verhaal zijn te vinden op Action News. Copyright © 2024 KFSN-TV. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER