AES Clean Technology voegt een belangrijke benoeming toe aan het senior leiderschapsteam voor uitbreiding
Technologie

AES Clean Technology voegt een belangrijke benoeming toe aan het senior leiderschapsteam voor uitbreiding

AES Clean Technology, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige cleanroomfaciliteiten, heeft onlangs Brian Weed aangesteld als Chief Revenue Officer (CRO). Met 18 jaar ervaring is Brian een bewezen leider in de cleanrooms en gecontroleerde omgevingsindustrie.

Brian heeft tien jaar bij Controlled Contamination Services gewerkt als leider en vice-president, waar hij samenwerkte met verkoop, operations, kwaliteit en de klant om programma’s te ontwikkelen die voldoen aan de financiële en wettelijke vereisten.

In zijn nieuwe rol zal Brian samenwerken met het AES-team om extra inkomstenstromen te ontwikkelen die de groei en winstgevendheid van het bedrijf zullen voeden, inclusief nieuwe markten en uitgebreide diensten die AES zullen positioneren als de belangrijkste leverancier van oplossingen voor de volledige levenscyclus van ontwerpen, bouwen en bouwen. zorg voor kritieke voorzieningen.

Volgens Grant Merrill, Chief Commercial Officer, is het bedrijf verheugd Brian Weed te verwelkomen in het managementteam. Met zijn indrukwekkende achtergrond en expertise zijn ze ervan overtuigd dat hij een cruciale rol zal spelen bij het versnellen van de groei van het bedrijf en het verder verstevigen van zijn positie als marktleider.

Brian Weed is ook enthousiast om zich bij het AES-team aan te sluiten, nadat hij tien jaar nauw met het bedrijf heeft samengewerkt als channelpartner. Hij ziet AES als een vooraanstaand bedrijf binnen de cleanroomindustrie en is trots op deze nieuwe kans.

Brian heeft een bachelordiploma in werktuigbouwkunde behaald aan de Villanova Universiteit en kijkt ernaar uit om zijn diepgaande ervaring in de cleanroomindustrie toe te passen op AES en bij te dragen aan het toekomstige succes ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER