Afdeling Informatietechnologie van Montclair State University
Technologie

Afdeling Informatietechnologie van Montclair State University

De afdeling Informatietechnologie van onze universiteit houdt zich bezig met de ontwikkeling, het onderhoud en de ondersteuning van de computerinfrastructuur van de universiteit. Dit omvat een breed scala aan technologieën, zoals bedrijfsservers, software, draadloze en bekabelde netwerken, telefoonnetwerken en desktopcomputers.

Naast het beheer van de computerinfrastructuur van de universiteit, bieden we ook directe ondersteuning aan eindgebruikers, zowel medewerkers als studenten. Deze ondersteuning omvat onder meer het runnen van verschillende computer- en printlaboratoria op de campus. Ons team streeft ernaar technische hulpmiddelen direct beschikbaar te maken om een ​​verbonden en effectieve leeromgeving voor het informatietijdperk te creëren.

Ons primaire doel is ervoor te zorgen dat studenten, docenten en personeel over de nodige technische middelen beschikken om een ​​moderne en efficiënte leeromgeving te faciliteren. We streven ernaar de ondersteuning en infrastructuur te bieden die nodig is om de algehele onderwijservaring aan onze universiteit te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER