AI staat centraal in de nieuwe serie Bespoke-apparaten van Samsung voor verbeterde efficiëntie
Technologie

AI staat centraal in de nieuwe serie Bespoke-apparaten van Samsung voor verbeterde efficiëntie

Samsung heeft zijn nieuwe Bespoke 2024-apparatenlijn wereldwijd onthuld, met nieuwe functies zoals inductiekookplaten Bespoke Infinite Induction en de Bespoke wasmachine AI Laundry Combo, allemaal gericht op kunstmatige intelligentie (AI) en SmartThings-connectiviteit. Het Koreaanse technologiebedrijf presenteerde deze innovaties tijdens het Welcome to BESPOKE AI-evenement in Parijs, naast lanceringen in Seoul en New York.

Volgens Samsung Electronics vice-president Jong-Hee (JH) Han blinken de Bespoke-apparaten uit in algemene taken en overtreffen ze de verwachtingen met de integratie van AI-technologie en connectiviteit. Het nieuwe assortiment omvat AI Home LCD-schermen in apparaten zoals koelkasten, inductiekookplaten en wasmachines, waardoor ze worden omgezet in entertainmentplatforms met controlecentrummogelijkheden.

Nieuwe functies zoals 3D Map View en Mobile Smart Connect zijn geïntroduceerd om het beheer van thuisapparaten te vereenvoudigen en waarschuwingen en bedieningsmenu's op de smartphones van gebruikers te bieden. Samsung benadrukte ook producten zoals de Bespoke French Door-koelkast, inductiekookplaten, stofzuigers en ovens met AI-mogelijkheden, waaronder AI Vision Inside- en AI Floor Detect-technologieën.

Naast de presentatie van nieuwe producten heeft Samsung plannen aangekondigd om generatieve AI in zijn apparaten te integreren, waardoor gepersonaliseerde gebruikersinteracties en meer dan 100 onderling verbonden ervaringen met Samsung-producten mogelijk worden. Het bedrijf benadrukte zijn inzet voor energie-efficiëntie, software-updates voor bestaande apparaten en cyberbeveiligingsmaatregelen zoals Samsung Knox.

Samsung introduceerde ook initiatieven zoals Samsung Rewards voor energiebesparende prikkels en legde de nadruk op veiligheid en IoT-beveiliging voor de Bespoke 2024-apparaten. Het doel van het bedrijf is om een ​​nieuw tijdperk van apparaten in te luiden met de allernieuwste technologie en connectiviteit, waardoor de manier waarop moderne huizen functioneren wordt getransformeerd, waarbij zorg wordt gedragen voor het milieu en duurzaamheid wordt bevorderd door middel van innovatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER