Allerson is de ontvanger van de Allen D. Leman Science in Practice Award 2024
Nieuws

Allerson is de ontvanger van de Allen D. Leman Science in Practice Award 2024

Matt Allerson van Holden Farms uit Northfield, Minnesota zal op de komende Leman Swine Conference in september worden geëerd met de prestigieuze 2024 Science in Practice-prijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan varkensbeoefenaars die wetenschappelijke principes effectief toepassen om belangrijke uitdagingen op het gebied van gezondheid en productiviteit aan te pakken waarmee varkensvleesproducenten worden geconfronteerd.

Allerson is een toegewijde dierenarts bij Holden Farms, waar hij leiding geeft aan een team van bekwame dierenartsen voor een van de grootste familiebedrijfsvarkensproductiesystemen van het land. Zijn kennis en vaardigheid op het gebied van ziektebestrijding, gezondheidsmanagement en productietechnieken hebben hem internationale erkenning binnen de varkensindustrie opgeleverd.

Naast zijn technische expertise staat Allerson hoog aangeschreven vanwege zijn uitzonderlijke capaciteiten als leraar, mentor en leider. Zijn toewijding aan voortdurend leren en ontwikkelen heeft bijgedragen aan het succes van zijn team en de verbeterde resultaten voor Holden Farms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER