Alpinestars onthult innovatieve plasmaproductietechnologie voor bescherming in het voorjaar van 2024
Technologie

Alpinestars onthult innovatieve plasmaproductietechnologie voor bescherming in het voorjaar van 2024

Alpinestars heeft een nieuwe reeks Nucleon PLASMA-bescherming ontwikkeld voor de SPR24 MTB-collectie, inclusief borst-/rug- en ledemaatbeschermers. De technologie is voorzien van een visco-elastische verbinding van de nieuwe generatie die schokken kan absorberen en tegelijkertijd elastisch blijft om de lichaamsbeweging van de rijder op te vangen. Het 3D “M-vormige” ontwerp maximaliseert de bescherming en biedt tegelijkertijd flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Het slanke profiel en het zeer geperforeerde ontwerp bieden ademend vermogen en comfort.

Het voorjaar 2024-assortiment omvat de A-6 PLASMA-borstbeschermer met Nucleon PLASMA-rugbeschermer en de A-IMPACT PLASMA ELITE en A-IMPACT PLASMA PRO knie- en elleboogbeschermers. Deze producten zijn ontworpen om maximale impactbescherming en verbeterde prestaties van de rijder te bieden. De A-MOTION-serie biedt eersteklas schokabsorptie en mobiliteit. Alle Nucleon PLASMA-bescherming in het SPR24-assortiment is CE Level 2-gecertificeerd en gemaakt van 50% biogebaseerde materialen.

Alpinestars werkte samen met professionele atleten, waaronder het Specialized Gravity-raceteam en zesvoudig UCI Downhill-wereldkampioen Loic Bruni, om het hoogste niveau van beschermingsprestaties voor rijders te garanderen. Het ontwikkelingsproces was gericht op het voldoen aan de eisen van de racerij, waarbij innovatie en veiligheid werden gecombineerd. De SPR24 MTB-collectie toont de toewijding van Alpinestars aan het bieden van bescherming van topkwaliteit aan rijders.

Bezoek www.Alpinestars.com/mtb of www.eu.alpinestars.com/pages/mtb om het SPR24 MTB Protection-assortiment te verkennen. Je kunt Alpinestars ook vinden op Instagram op @alpinestars_cycling voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER