Technologie

Als u AI, Digital Twins of robottechnologie niet onderzoekt, kunt u achterop raken

Jaren geleden begonnen industriële eigenaren met het digitaliseren van hun processen om operationeel inzicht te krijgen in hun faciliteiten. Ze wisten niet dat dit de basis legde voor opkomende technologieën die ooit als onpraktisch werden beschouwd. Op de Tec-Next-conferentie werden ideeën als digitale tweelingen, generatieve AI, robotinspecties en op virtual reality gebaseerde training eerder als academisch dan als praktisch in de industriële ruimte beschouwd.

Volgens het 10/12 Industry Report zijn de zaken nu veranderd. Technologie-experts waarschuwen dat industriële eigenaren het risico lopen achterop te raken als ze opkomende technologieën niet omarmen. Het uitrusten van werknemers en managers om deze technologieën te implementeren en te gebruiken zal de volgende grote uitdaging voor de industrie zijn. Dit is vooral een uitdaging gezien de snelheid waarmee deze technologieën zich ontwikkelen.

Terwijl industriële eigenaren hun processen blijven digitaliseren, leggen ze de basis voor een groot aantal opkomende technologieën die ooit als onpraktisch werden beschouwd. Op de Tec-Next-conferentie in Baton Rouge werden ideeën als digitale tweelingen, generatieve AI, robotinspecties en op virtual reality gebaseerde training in de industriële ruimte als meer academisch dan praktisch beschouwd. Dit is niet langer het geval, en industriële eigenaren die deze technologieën niet omarmen lopen het risico achterop te raken. De volgende grote uitdaging voor de industrie zal bestaan ​​uit het toerusten van werknemers en managers om deze opkomende technologieën, gezien hun snelle evolutie, te implementeren en te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER