Ambani-erfgenaam is ondanks alles nog steeds vrijgezel
Nieuws

Ambani-erfgenaam is ondanks alles nog steeds vrijgezel

De familie Ambani, onder leiding van Mukesh Ambani, voorzitter van Reliance Industries, organiseerde onlangs een extravagant driedaags pre-huwelijksfeest voor Anant Ambani en Radhika Merchant. Het evenement werd bijgewoond door spraakmakende gasten zoals Bill Gates en Mark Zuckerberg, en er was een privéconcert van Rihanna. De daadwerkelijke huwelijksceremonie zal naar verwachting even luxueus en kostbaar zijn.

Het pre-huwelijksfeest was gevuld met met sterren bezaaide gasten, prachtige merkkleding en exclusief entertainment. Indiase bruiloften staan ​​bekend om hun grootsheid, maar deze gebeurtenis bracht extravagantie naar nieuwe hoogten. Anant Ambani en Radhika Merchant zullen in juli trouwen, en de festiviteiten voorafgaand aan het huwelijk waren een indicatie van wat komen gaat.

De viering trok CEO’s uit de technologie-industrie, politieke figuren als Ivanka Trump en een menigte van 1.200 gasten die in privéjets arriveerden. Rapporten suggereren dat het evenement miljoenen dollars heeft gekost, vooral om Rihanna te boeken voor het optreden. Ter voorbereiding op de bruiloft verzorgde de familie Ambani maaltijden voor 51.000 inwoners van Gujarat en is zij bezig met de bouw van 14 tempels in de stad Jamnagar.

Gezien de weelderigheid van de festiviteiten voorafgaand aan het huwelijk, wordt verwacht dat de daadwerkelijke bruiloft nog extravaganter zal zijn. Mukesh Ambani’s jongste dochter, Isha Ambani, trouwde met Anand Piramal tijdens een bruiloft van $ 100 miljoen in Mumbai in 2018, met een optreden van Beyoncé en een gastenlijst met beroemdheden als Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Nick Jonas en Hillary Clinton.

LAAT EEN REACTIE ACHTER