AML demonstreert permanente magneettechnologie tijdens Mine to Magnet Workshop
Technologie

AML demonstreert permanente magneettechnologie tijdens Mine to Magnet Workshop

Het Advanced Magnet Lab, Inc. (AML) heeft onlangs zijn best presterende permanente magneettechnologie gedemonstreerd tijdens de Mine to Magnet Workshop van de NDIA. De workshop, die plaatsvond van 16 tot 17 januari 2024 bij Lockheed Martin in Bethesda, MD, bracht meer dan honderd belanghebbenden uit de industrie en de overheid samen.

Tijdens de workshop demonstreerde AML zijn technologie aan de permanente magneetsector, waarbij CEO Mark Senti een presentatie gaf over AML’s unieke benadering van technologie en zakendoen. Senti benadrukte de snelle opkomst van AML als een van de toonaangevende vernieuwers van permanente magneettoepassingen wereldwijd, ondanks aanvankelijke scepsis van anderen in de sector. AML dankt zijn succes aan doorzettingsvermogen, bootstrapping en strategische partnerschappen, evenals aan de steun van overheidsinstanties zoals het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) en het Amerikaanse ministerie van Energie (DoE).

De presentatie werd gegeven voor gevestigde bedrijven in de permanente magneetindustrie, waaronder Neo Performance Materials, Inc., Vacuumchmelze en Electron Energy Corporation. AML benadrukte zijn PM-Wire™-productieproces, dat schaalbaar is en niet-gesinterde en gesinterde permanente magneten met hoge snelheid en hoge opbrengst kan produceren. Dit proces is aanpasbaar aan een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder unieke configuraties en materiaalsamenstellingen voor elektromotoren.

Tijdens de workshop verstrekte AML ook magneetmonsters aan geïnteresseerden. Degenen die meer willen weten over AML of een monster willen verkrijgen, kunnen de website van het bedrijf bezoeken. Daarnaast kan de presentatie van AML tijdens de workshop online worden bekeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER