Analisten zijn niet langer bearish over Micron Technology;  Top 5 upgrades vandaag – TradingView News
Technologie

Analisten zijn niet langer bearish over Micron Technology; Top 5 upgrades vandaag – TradingView News

Topanalisten van Wall Street hebben hun kijk op een aantal topnamen op de markt herzien. Voor een uitgebreid overzicht van alle wijzigingen in de rating van analisten, inclusief upgrades en downgrades, verwijzen wij u naar onze pagina met analistenratings.

Goldman Sachs-analist Toshiya Hari heeft Teradyne, Inc. (TER) opgewaardeerd van Neutraal naar Kopen, met een koersdoelverhoging van $118 naar $161. Teradyne-aandelen sloten vrijdag hoger op $131,91. Als u wilt zien hoe andere analisten dit aandeel bekijken, raadpleegt u hun analyse.

Morgan Stanley-analist Joseph Moore heeft Micron Technology, Inc. (MU) opgewaardeerd van ondergewicht naar gelijk gewicht en het koersdoel verhoogd van $98 naar $130. Micron-aandelen kenden een daling van 2% en kwamen vrijdag uit op $125,29. Om een ​​breder perspectief op dit aandeel te krijgen, kunt u de standpunten van andere analisten verkennen.

Piper Sandler-analist Matt O'Brien verhoogde de rating voor Globus Medical, Inc. (GMED) van Neutraal naar Overgewicht, samen met een verhoging van het koersdoel van $60 naar $80. De aandelen van Globus Medical stegen met 0,7% en sloten vrijdag op $64,40. Ontdek hoe andere analisten dit aandeel waarnemen voor een uitgebreidere analyse.

Jefferies-analist John Colantuoni heeft MercadoLibre, Inc. (MELI) opgewaardeerd van Hold naar Buy, met een koersdoel van $2.100. De aandelen MercadoLibre sloten vrijdag op $ 1.749,17. Om meer inzicht in dit aandeel te krijgen, kunt u de standpunten van andere analisten bekijken.

UBS-analist AJ Rice heeft Universal Health Services, Inc. (UHS) opgewaardeerd van Neutraal naar Kopen, met een koersdoelverhoging van $189 naar $226. De aandelen van Universal Health kwamen vrijdag uit op $ 177,70. Voor een gedetailleerder inzicht in hoe analisten dit aandeel bekijken, kunt u hun analyse raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER