Angel Reese bespreekt de impact van het controversiële toneelstuk van Caitlin Clark op het promoten van de WNBA.
Sport

Angel Reese bespreekt de impact van het controversiële toneelstuk van Caitlin Clark op het promoten van de WNBA.

Na de wedstrijd Chicago Sky vs Indiana Fever op zaterdag sprak Angel Reese niet na de wedstrijd, maar nu doet hij zijn mond open. Tijdens de wedstrijd leverde Sky-bewaker Chennedy Carter een schouderschot af op Caitlin Clark van Fever, waardoor ze in het derde kwart op de grond viel. De WNBA beoordeelde het spel en verhoogde de fout van Carter zondag naar een flagrante-1-overtreding. Bovendien kreeg Sky-rookie-aanvaller Angel Reese een boete van $ 1.000 omdat hij na de wedstrijd niet met de media had gesproken, en kreeg de Sky een boete van $ 5.000 omdat hij er niet voor zorgde dat alle spelers zich aan het mediabeleid hielden.

In een media-aanwezigheid op maandag hebben zowel Carter als Reese het incident besproken. Carter uitte geen spijt van haar daden tijdens de wedstrijd van zaterdag en benadrukte haar toewijding om te concurreren en hard te spelen. Reese verdedigde haar teamgenoot en erkende dat Carter de verantwoordelijkheid voor de situatie op zich nam en dat ze er vanaf zijn gekomen. Reese ging echter verder en benadrukte de collectieve inspanning van het damesbasketbal en benadrukte dat de sport niet slechts om één speler gaat, maar het hele team omvat.

Reese's krachtige woorden benadrukten het belang van het erkennen van de bijdragen van alle spelers in het damesbasketbal. De reactie van het team op het incident en hun focus op gezamenlijke vooruitgang tonen hun eenheid en toewijding aan de sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER