Animal Science Discovery Day bij KUVR
Nieuws

Animal Science Discovery Day bij KUVR

De jaarlijkse Animal Science Discover Day nodigt alle jongeren van 8 tot 18 jaar uit om deel te nemen aan een dag vol activiteiten gericht op de veehouderij en carrières. Het evenement vindt plaats op 29 mei van 9.00 tot 15.30 uur in Curtis, NE op de NCTA Campus. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om workshops bij te wonen die worden gegeven door docenten dierwetenschappen, over onderwerpen als vleeswetenschap, kalfsimulatie, paard IV, vee-skillathon, quizkom, zoönose, dierenwelzijn en landbouwbelangenbehartiging.

De deelnemers worden verdeeld in junior- en seniortrajecten om meer diepgaande leerervaringen mogelijk te maken. De sessies zijn ontworpen om leuk en boeiend te zijn en waardevolle levensvaardigheden aan te bieden in een ontspannen sfeer. Ouders en volwassenen die geïnteresseerd zijn in de veehouderij worden aangemoedigd zich te registreren en deel te nemen aan de activiteiten.

Registratie en betaling kunnen vóór 22 mei online worden gedaan voor $ 15 per deelnemer, terwijl late registraties $ 20 per deelnemer kosten. De prijs is inclusief lunch verzorgd door de Frontier County 4-H Council en Ag Valley Co-op. Neem voor meer informatie contact op met Kimberly via [email protected].

De sessies worden geleid door docenten uit Nebraska Extension, professoren van UNL Animal Science en NCTA-docenten. Dit evenement is een geweldige kans voor jongeren om meer te leren over de veehouderij, zich voor te bereiden op wedstrijden en belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen. Deelnemers zullen ook hun begrip van wetenschap, landbouwgeletterdheid en technologie vergroten, en carrières verkennen die verband houden met dierwetenschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER