Arizona skydiving team sets new world record with incredible jumps
Nieuws

Arizona skydiving team sets new world record with incredible jumps

Een groep parachutisten in Arizona gaf op 21 maart 's avonds een spectaculaire vuurwerkshow in Eloy. Deze parachutisten, die tien verschillende landen vertegenwoordigden, droegen met LED's versierde pakken en braken twee wereldrecords tijdens hun optredens. Bij het evenement, bekend als Max Pyro 2.0, namen 42 skydivers deel aan een Vertical Night Record, waarbij ze verticaal ondersteboven zweefden vanaf 16.000 voet met pyrotechniek eraan vast terwijl ze een snelheid bereikten van 320 km per uur.

De volgende dag braken 21 van de parachutisten het sequentiële verticale tweepuntsnachtrecord. Beide avonden toonden een oogverblindend lichtspel aan de nachtelijke hemel, waardoor het een werkelijk onvergetelijke ervaring werd voor zowel deelnemers als toeschouwers. Ondanks ongunstige weersomstandigheden die nieuwe recordpogingen verhinderen, is de groep van plan over ongeveer drie jaar een nieuwe poging te ondernemen om een ​​ander nachtelijke skydiving-record te breken.

Dit unieke en opwindende evenement zorgde voor een opwindend spektakel dat alle aanwezigen boeide. De toewijding en vaardigheid van de parachutisten, gecombineerd met het gesynchroniseerde vuurwerk, maakten deze prestatie werkelijk buitengewoon. De optredens van de groep waren werkelijk een unieke ervaring voor alle betrokkenen en lieten een blijvende indruk achter op iedereen die er getuige van was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER