Artsen Manojna Konda, MD en Vivek Yadala, MD worden onderdeel van UAMS Baptist Health Cancer Network
Nieuws

Artsen Manojna Konda, MD en Vivek Yadala, MD worden onderdeel van UAMS Baptist Health Cancer Network

Oncologen Manojna Konda, MD, en Vivek Yadala, MD, zijn onlangs toegetreden tot de University of Arkansas for Medical Sciences (UAMS) om de UAMS-kankerdiensten uit te breiden naar Baptist Health-locaties. Konda is een medisch oncoloog die patiënten behandelt in het UAMS Baptist Health Cancer Center in het Baptist Health Medical Center in Little Rock. Ze is afgestudeerd aan het UAMS College of Medicine en heeft een residentie in interne geneeskunde en een fellowship in hematologie-oncologie afgerond. Konda behaalde haar medische graad aan het Gandhi Medical College in India en is gecertificeerd in interne geneeskunde, hematologie en medische oncologie.

UAMS biedt geavanceerde medische oncologie- en infusiediensten voor kankerpatiënten in het UAMS Baptist Health Cancer Center in Little Rock en biedt toegang tot innovatieve klinische onderzoeken en protontherapie. Konda accepteert momenteel nieuwe patiënten en afspraken kunnen worden gepland door te bellen naar (501) 202-4715. Op dezelfde manier ziet Yadala, die ook drievoudig gecertificeerd is in interne geneeskunde, hematologie en medische oncologie, patiënten in het UAMS Baptist Health Cancer Center in het Baptist Health Springhill Medical Plaza in North Little Rock.

UAMS biedt ook medische oncologie, bestralingsoncologie en infusiediensten voor kankerpatiënten in het UAMS Baptist Health Cancer Center in North Little Rock, waar Yadala nieuwe patiënten accepteert. Voor een afspraak met Yadala kunt u bellen met (501) 214-2170. Beide artsen zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke en meelevende klinische zorg aan patiënten met kanker of hematologische aandoeningen in Little Rock, North Little Rock en de omliggende gebieden, zoals verwoord door Ahmed Abuabdou, MD, MBA, de hoofdarts van het UAMS Medical Center en directeur kankerdiensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER