AskMarcum.ai vrijgegeven voor commercieel gebruik door Marcum Technology
Technologie

AskMarcum.ai vrijgegeven voor commercieel gebruik door Marcum Technology

Marcum Technology, een in New York gevestigd bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve AI-oplossingen, heeft AskMarcum.ai officieel gelanceerd na 18 maanden ontwikkeling in Marcum Labs. Deze publicatie is een belangrijke prestatie voor het bedrijf, dat in FY22 een netto-omzet heeft van $1,2 miljard.

Volgens de CEO van Marcum Technology, Peter Scavuzzo, begon AskMarcum.ai aanvankelijk als een intern project om de activiteiten van het bedrijf te verbeteren. Het succes van het project leidde tot de realisatie van het potentieel ervan als marktoplossing, wat aanleiding gaf tot de commerciële introductie ervan. Bedrijven in verschillende sectoren kunnen AskMarcum.ai nu gebruiken om workflows te stroomlijnen en weloverwogen beslissingen te nemen.

Het AI-acceleratorprogramma van Marcum Technology omvat een reeks AI-technologie en adviesdiensten die zijn ontworpen om de productiviteit en efficiëntie van organisaties te vergroten. Deelnemers aan het programma kunnen profiteren van incentives en exclusieve voordelen via het early adopter-programma voor AskMarcum.ai. Voor meer informatie, bezoek www.askmarcum.ai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER