Avenir LNG Limited geeft een bedrijfsupdatepresentatie
Nieuws

Avenir LNG Limited geeft een bedrijfsupdatepresentatie

Avenir LNG Limited is verheugd om op 27 februari 2024 haar eerste presentatie over de managementactiviteiten aan haar aandeelhouders te kunnen presenteren. Het bedrijf streeft ernaar aandeelhouders regelmatig updates te geven om inzicht te bieden in de strategie en commerciële vooruitzichten van de groep.

Opererend in een omgeving met sterke fundamentele drijfveren, zoals regelgeving, emissiereducties en een verwachte tienvoudige groei van de mariene LNG-volumes, is Avenir een leider en pionier in de kleinschalige markt voor LNG en LNG-bunkering. Met een sterk trackrecord in de groothandel, LNG-levering en schip-tot-schip-bunkering is Avenir goed gepositioneerd om te profiteren van de groei in de sector LNG-scheepsbrandstoffen. Als een van de grootste eigenaren van LNG-bunkerschepen in een kleine en gefragmenteerde markt, wordt de vloot van Avenir momenteel intensief benut, waarbij vier van de vijf schepen korte-middellangetermijncharters verzorgen voor bedrijven van derden en één schip volledig wordt benut binnen ‘Avenir Supply’. and Trading’ en ‘Avenir Marine’ in Noordwest-Europa.

Naast de positieve marktvooruitzichten heeft het management initiatieven geïmplementeerd om de strategie, de balans en de kostenbasis van het bedrijf te versterken met het oog op duurzaamheid op de lange termijn. Dit zal een solide basis bieden voor de groep om groeikansen in de markt te benutten.

Neem voor meer informatie contact op met Avenir LNG Limited via [email protected] of +44 (0) 207 062 6000. Jonathan Quinn, Managing Director van Avenir LNG Limited, leidt het bedrijf bij het mogelijk maken van kleinschalige LNG voor de off-grid industrie, zeevervoer en energieopwekking. Met vijf LNG-schepen wereldwijd en één kleinschalige LNG-terminal op Sardinië, Italië, is Avenir LNG een toonaangevende leverancier van kleinschalige LNG-oplossingen geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER