Baanbrekende ceremonie gehouden voor nieuw studentenactiviteitencentrum aan de Alabama School of Cyber ​​Technology and Engineering
Technologie

Baanbrekende ceremonie gehouden voor nieuw studentenactiviteitencentrum aan de Alabama School of Cyber ​​Technology and Engineering

De Alabama School of Cyber ​​Technology and Engineering vierde de baanbrekende bouw van haar nieuwe studentenactiviteitencentrum in Huntsville, Ala. Verwacht wordt dat het centrum de middelbare schoolervaring voor studenten zal verbeteren door een uitgebreide ruimte te bieden voor academische en buitenschoolse activiteiten. Het omvat een fitnessruimte met 1.100 zitplaatsen, basketbal- en volleybalvelden, een worstelkamer en meer.

Senator Arthur Orr, lid van de raad van toezicht van de school, uitte zijn verbazing over het verzoek van de studenten om een ​​atletiekgebouw als een van de eerste toevoegingen aan de school te laten fungeren. Hij merkte op dat de interesse van de studenten in atletiek onverwacht was, aangezien uit eerste onderzoeken bleek dat ze zich meer op gamen zouden concentreren.

Ambtenaren hebben niet gespecificeerd wanneer het centrum naar verwachting open zal zijn voor studenten. De toevoeging van het studentenactiviteitencentrum weerspiegelt de inzet van de school om haar studenten een goed afgeronde educatieve ervaring te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER