‘Baby Bowl’ wordt voor het eerst georganiseerd door Unitypoint Health Trinity
Nieuws

‘Baby Bowl’ wordt voor het eerst georganiseerd door Unitypoint Health Trinity

Unitypoint Health Trinity organiseert zijn allereerste ‘baby bowl’, een wedstrijd tussen het aantal babyjongens en -meisjes dat in de komende vier weken wordt geboren in de geboorteplaatsen Bettendorf en Moline. Kelli Sieverding, manager geboorteplaats Bettendorf, legde uit dat het idee voor de babyschaal een paar weken geleden ontstond als een leuke manier om de baby’s te erkennen die in de gemeenschap geboren worden. De competitie begint officieel aanstaande zondag en de eindtelling vindt plaats op 11 februari, wat samenvalt met de Super Bowl.

Het personeel van Unitypoint Health Trinity kwam op het idee voor de ‘babyschaal’ als een manier om de komst van pasgeboren baby’s in de gemeenschap te vieren. Ze hopen dat de vriendschappelijke wedstrijd vreugde en opwinding zal brengen bij zowel aanstaande ouders als ziekenhuispersoneel. Bij de wedstrijd wordt het aantal babyjongens en -meisjes bijgehouden dat in de geboorteplaatsen van Bettendorf en Moline is geboren, met elke week updates.

Het ‘baby bowl’-concept treedt in de voetsporen van andere populaire bowl-evenementen zoals de Rose Bowl en de Super Bowl. Sieverding legde uit dat de competitie elke week als een nieuw kwartaal zal worden gevolgd en dat ze zullen zien wie er voor staat, jongens of meisjes, naarmate de competitie vordert. Dit leuke en luchtige evenement zal zeker wat vrolijkheid in de gemeenschap en verwachting bij de betrokken aanstaande families brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER