Nieuws

Banožić from the State Attorney’s Office involved in collision after overtaking a truck with a van

Minister van Defensie Mario Banožić was vanochtend betrokken bij een verkeersongeval waarbij één persoon, een 40-jarige vader van twee kinderen, die een busje bestuurde, om het leven kwam. Bij de tragische aanrijding nabij Vinkovci raakte Banožić ernstig gewond en na een eerste behandeling in het ziekenhuis van Vinkovci werd hij overgebracht naar KBC Osijek.

In verband met de gebeurtenis sprak plaatsvervangend procureur van de provincie Biljana Luburić de media toe. Er werd een onderzoek ingesteld en volgens wat tot nu toe is vastgesteld, haalde de bestuurder van een personenauto, 44 ​​jaar oud, een vrachtwagen in en kwam in botsing met een busje dat uit de tegenovergestelde richting kwam.

Na de primaire behandeling en behandeling in het ziekenhuis in Vinkovac werd vastgesteld dat Banožić ernstig lichamelijk letsel had, dat niet levensbedreigend was. Vanwege de noodzaak van neurochirurgische supervisie en observatie werd hij overgeplaatst naar KBC Osijek.

Banožić was bij bewustzijn maar niet volledig bewust en had verwondingen aan de hersenen, borst, buik en ledematen. Dokter Krunoslav Šego, adjunct-directeur van KBC Osijek, verklaarde dat Banožić zich de gebeurtenis niet herinnert, maar naar verwachting geen blijvende gevolgen zal hebben van het ongeval.

Familieleden van de overleden chauffeur van het busje uitten hun shock en verdriet over het tragische incident. Ze beschreven de chauffeur als een vriend die genoot van grote bijeenkomsten en gezelligheid met gemeenschappelijke vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER