Sport

Belangrijke informatie vrijgegeven door politie en HNS over de cruciale wedstrijd van Kroatië in Maksimir vanavond

In de laatste kwalificatieronde voor het EK staat Kroatië vanavond om 20.45 uur tegenover Armenië. Deze wedstrijd is cruciaal, omdat de overwinning hun plaats in Duitsland veilig kan stellen. Bij een overwinning krijgen Luka Modrić en het team geweldige steun van ruim 20.000 toeschouwers in Maksimir. Ondanks het verwachte slechte weer wordt van de toeschouwers verwacht dat ze het stadion vullen en het nationale team steunen.

HNS heeft voorafgaand aan de wedstrijd een rijk programma voorbereid, inclusief een fanzone buiten het stadion waar de populaire muzikanten Mate Bulić en Tiho Orlić zullen optreden. Vanaf 17.00 uur is de fanzone open voor bezoekers

Om de veiligheid van het evenement te garanderen, gelden er in het stadion en de omliggende gebieden speciale veiligheidsmaatregelen en verkeersregels. De politie zal aanwezig zijn om illegaal gedrag te voorkomen en de veiligheid van alle burgers te beschermen.

Bij het betreden van het Maksimir-stadion zullen gedetailleerde veiligheidsmaatregelen worden geïmplementeerd om de introductie van verboden voorwerpen en fondsen te voorkomen. Bezoekers worden aangeraden vroeg aanwezig te zijn om vertragingen te voorkomen. De poorten gaan om 18.45 uur open

Voor degenen die van plan zijn met de auto te komen, zijn verschillende parkeerterreinen rond het stadion tijdelijk afgesloten voor verkeer. Om verkeersopstoppingen te voorkomen, wordt bezoekers aangeraden gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Tijdens de wedstrijd wordt van bezoekers verwacht dat zij de richtlijnen volgen en de instructies van de politieagenten respecteren. Daarnaast nodigen wij iedereen uit om illegaal gedrag te melden door onmiddellijk de politie te bellen.

Daarnaast is het essentieel dat fans zich gepast gedragen en zich onthouden van racistisch en discriminerend gedrag.

De Kroatische voetbalbond en de politie van Zagreb hebben ook aangekondigd dat ze van plan zijn de openbare bijeenkomst vóór, tijdens en na de voetbalwedstrijd op audio- en video-opnamen op te nemen. Deze maatregelen zijn genomen om het goede verloop van het sportevenement te garanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER