Belgium believes USA’s sanctions on settlers and control in Gaza are insufficient
Nieuws

Belgium believes USA’s sanctions on settlers and control in Gaza are insufficient

De Belgische minister van Buitenlandse Zaken, Hadja Labib, verklaarde vandaag dat alleen het opleggen van sancties aan gewelddadige kolonisten niet voldoende is. Ze benadrukte de noodzaak om zich ook te richten op degenen die hen bewapenen en beschermen, en op degenen die hen van wapens voorzien. Labib drong er bij de Europese Unie op aan een actievere rol op zich te nemen bij het bevorderen van het vredesproces, en benadrukte het belang van een voorbereidende conferentie voor dit doel. Ze riep ook op tot de erkenning van een Palestijnse staat als een cruciale stap op weg naar een tweestatenoplossing.

Labib waarschuwde ervoor de aanhoudende humanitaire tragedie in Gaza niet over het hoofd te zien, te midden van oproepen tot een staakt-het-vuren, de vrijlating van gijzelaars en het verlenen van hulp. Ze benadrukte de noodzaak om de situatie in Gaza alomvattend aan te pakken en niet toe te staan ​​dat de Verenigde Staten de inspanningen in de regio monopoliseren.

In ander nieuws zijn er verschillende artikelen en publicaties over verschillende onderwerpen, zoals het beheersen van de elektriciteit van vrachtwagens, tarotlezingen, game-hacks, slimme huisautomatisering en meer. Van advies over het discreet vinden van sekswerkers tot het verkennen van de wereld van gratis online seksdiensten: er is een breed scala aan inhoud beschikbaar voor lezers die geïnteresseerd zijn in uiteenlopende onderwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER