Nieuws

Bent u een huisdiervriendelijke eigenaar van een onroerend goed in Zagreb? Laat het ons weten en meld u aan voor onze interactieve kaart

In samenwerking met de Zagreb City Tourism Board hebben we de Zagreb Pet Friendly Map gemaakt om het voor alle binnenlandse en internationale toeristen met huisdieren gemakkelijker te maken om te reizen en in de stad te verblijven. Ontdek waarom Zagreb de perfecte stad is voor huisdieren. De website van ZG LJJUBIMCI biedt nuttige en interessante informatie voor eigenaren van honden, katten en andere huisdieren, evenals een interactieve kaart van plaatsen waar huisdieren welkom zijn.

Laat ons weten waar huisdieren zijn toegestaan

Om de Diervriendelijke Kaart verder te ontwikkelen, vragen we alle eigenaren van horecagelegenheden, huurflats en appartementen, dierentrim- en trimsalons en andere soortgelijke etablissementen in de omgeving van Zagreb om ons op de hoogte te stellen van hun locatie. Kan worden toegevoegd aan bestaande kaarten. Daarbij hebben we nieuwe locaties aan de huisdiervriendelijke kaart toegevoegd en deze beter zichtbaar gemaakt.

Indien een voorziening geen passende oplossing heeft om de activiteit uit te voeren, wordt deze niet op de kaart opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER