Sport

Beste weddenschappen voor College Football Week 4: Minnesota vs Northwestern

Vaughn Dalzell ondersteunt het totaal in een Big Ten-wedstrijd tussen Minnesota en Northwestern. Beide teams hebben het aanvallend moeilijk gehad, maar beschikken over een sterkere verdediging. Het totaal is vastgesteld op 38,5 en de beste optie is om op de Under te wedden of dit spel over te slaan. Northwestern heeft in hun twee nederlagen dit seizoen slechts 21 punten gescoord, terwijl ze 38 punten behaalden in een overwinning op UTEP. Deze overwinning mag echter niet in aanmerking worden genomen in deze matchup, aangezien ze +12 underdogs zijn. Op dezelfde manier kampte de aanval van Minnesota met lage puntentotalen tegen Nebraska en North Carolina, maar slaagde erin 25 punten te scoren in een overwinning op Oost-Michigan. Afgezien van de confrontatie met Drake Maye, was de verdediging van de Gophers indrukwekkend.

In hun vorige ontmoeting vorig jaar domineerde Minnesota met een score van 31-3. De Gophers hebben drie opeenvolgende matchups gewonnen en in vijf van de laatste zes wedstrijden heeft de verliezer 14 of minder punten gescoord, waarbij drie wedstrijden drie punten of minder hadden.

Dalzell heeft een weddenschap geplaatst op Under 38.5 met een notering van -110 en stelt voor om een ​​lager totaal van 35.0 te overwegen. Hij voorspelt dat beide teams moeite zullen hebben om veel punten te scoren. Terwijl Minnesota goed presteerde tijdens hun eerdere reizen naar Northwestern en 38 en 41 punten scoorde, is hun aanval sindsdien veranderd.

De keuze is minder dan 38,5 voor 1 eenheid. Als je geïnteresseerd bent in universiteitsvoetbal, neem dan op zaterdag om 11.00 uur ET deel aan het gesprek voor de NBC Sports College Football Betting Q&A, waar ze de partijen, totalen en rekwisieten voor de weekendwedstrijden bespreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER