Beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd op geselecteerde Kroger-locaties in het Columbus-gebied
Nieuws

Beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd op geselecteerde Kroger-locaties in het Columbus-gebied

Zes Kroger-winkels in de omgeving van Columbus hebben nieuwe veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder het eisen van kassaboncontroles voor het winkelend publiek. Bovendien mogen klanten op deze geselecteerde locaties niet naar binnen met koffers, plunjezakken of roltassen, zoals aangegeven door borden bij de ingang. Kroger behoudt zich ook het recht voor om tassen te doorzoeken als zij menen dat dit nodig is.

Een vertegenwoordiger van Kroger verklaarde dat veiligheid een kernwaarde is voor het bedrijf en de leidraad vormt voor al hun acties. De nieuwe veiligheidsmaatregelen zijn ingevoerd als reactie op een toename van het aantal diefstalincidenten. Hoewel het implementatieproces zich nog in een vroeg stadium bevindt, heeft Kroger positieve feedback gekregen van zowel medewerkers als klanten over deze veranderingen.

De getroffen Kroger-winkels zijn onder meer Brewers Yard aan W Sycamore St., Bexley aan E Main St., Great Southern aan S High St., Northland Village aan Morse Rd., Short North aan N High St. en 3600 Soldano Blvd. Kroger heeft geen informatie verstrekt over eventuele aanvullende veiligheidsmaatregelen die mogelijk in deze winkels zijn geïmplementeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER