Sport

Big 12 en Allstate werken samen voor een historisch partnerschap voor vrouwensport

De Big 12 Conference en Allstate hebben een uitbreiding van hun partnerschap aangekondigd om zich tijdens de conferentie te concentreren op de vrouwenatletiek. Deze nieuwe overeenkomst versterkt Allstate als officiële partner van de Big 12 Conference, inclusief het voetbalkampioenschap, en markeert de deelname aan Big 12 Women’s Athletics en Big 12 Pro Day. Commissaris Brett Yormark uitte zijn opwinding over de toegenomen steun voor vrouwensport en de integratie van Allstate in de groei van deze atletiek, evenals over nieuwe evenementen zoals Pro Day.

De netten van Allstate zullen aanwezig blijven op het voetbalkampioenschap van de Conference, en extra partnerschapsmiddelen zullen worden toegewezen aan zowel mannen- als vrouwensporten. Als onderdeel van deze samenwerking wordt Allstate de allereerste digitale presentatiepartner van Big 12 damesbasketbal. Bovendien zal er gedurende het seizoen 2023-2024 sportgerichte inhoud voor vrouwen worden ontwikkeld.

Elizabeth Brady, Executive Vice President en Chief Marketing, Customer and Communications Officer van Allstate, prees de unieke visie van commissaris Yormark voor de Big 12. Ze uitte ook haar enthousiasme over het uitbreiden van het bereik van Allstate in de Big 12 vrouwensporten en over deelname aan nieuwe evenementen zoals Pro Day, die Interessante kansen voor de verzekeraar.

Als officiële partner van de eerste Big 12 Pro Day in 2024 zal Allstate dienen als titelsponsor voor het gemeenschapsevenement en de banenbeurs, naast digitale middelen en bewegwijzering op locatie tijdens het evenement. De Big 12 Pro Day wordt gehouden in het Ford Center in The Star in Frisco, Texas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER