Bill Webner benoemd tot CEO van de Public Sector Division van Summit Technology Group
Technologie

Bill Webner benoemd tot CEO van de Public Sector Division van Summit Technology Group

Bill Webner is aangesteld als CEO van de publieke sector bij Summit Technology Group, een bedrijf onder de Enlightenment Capital-portefeuille. Hij uitte zijn enthousiasme over de commerciële bank- en cloudgebaseerde oplossingen die door STG worden aangeboden en die een revolutie teweegbrengen in de FinTech-industrie voor federale kredietverstrekkers en subsidiebureaus. Webner kijkt ernaar uit om samen te werken met federale klanten om hun lening- en subsidieplatforms te moderniseren, met de steun van Enlightenment Capital om innovatie op grotere schaal in de publieke sector te brengen.

Met zijn uitgebreide ervaring in het opbouwen en laten groeien van management- en technologieadviesbedrijven in de publieke sector heeft Webner leidinggevende functies bekleed bij Capgemini Government Solutions en Booz Allen Hamilton. Webner wordt erkend voor zijn prestaties in de branche, is lid van de raad van bestuur van de Professional Services Council en was finalist voor de WashingtonExec Chief Executive Officer Awards.

Ben Wallace, de CEO en voorzitter van Summit Technology Group, prees de toevoeging van Webner aan het team en benadrukte de focus van het bedrijf op het aanpakken van de regelgevingsbehoeften van de overheid via softwareplatforms die zijn ontworpen voor identiteitsverificatie, fraude- en risicobeheer, leningafhandeling van de volgende generatie en procesbeheersing. automatisering. Daarnaast uitte Thomas Young, directeur bij Enlightenment Capital, zijn enthousiasme over de toetreding van Bill tot het team, aangezien STG ernaar streeft een toonaangevend softwarebedrijf op financieel en regelgevend gebied te worden, dat zich uitbreidt naar nieuwe markten en tegelijkertijd veilige en innovatieve softwareoplossingen biedt om klanten te helpen hun complexe workflows te beheren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER