Nieuws

Billboard: Travis Kelce Busts a Move to Taylor Swift’s ‘Shake It Off’ at World Series

Travis Kelce, het strakke einde van de Kansas City Chiefs, danste op Taylor Swift’s hit ‘Shake It Off’ tijdens Game 1 van de 2023 World Series. De speelse dans vond plaats terwijl Kelce de Texas Rangers zag spelen tegen de Arizona Diamondbacks op Globe Life Field in Arlington, Texas. Een TikTok-video legde Kelce vast op het grote scherm van het stadion, waar hij enthousiast mee danste op het populaire nummer. “Shake It Off” stond in 2014 vier weken bovenaan de Billboard Hot 100-hitlijst. Hoewel Swift niet aanwezig was bij de game, circuleren er geruchten over een romance tussen de twee, aangezien ze de afgelopen tijd verschillende keren samen zijn gefotografeerd. weken.

Na de wedstrijd werd Kelce in een bar gespot terwijl hij danste op een ander nummer van Taylor Swift. In een aparte TikTok-clip is te zien hoe hij de overstap maakt naar Swift’s nummer ‘Love Story’ uit 2008 tijdens wat lijkt op een feest na de game met vrienden. De speculaties over een romance tussen Kelce en Swift begonnen toen de ‘Anti-Hero’-zangeres naast Kelce’s moeder werd gezien tijdens een Chiefs-Bears-wedstrijd in september. Sindsdien heeft Swift nog twee Chiefs-wedstrijden bijgewoond met beroemde vrienden als Blake Lively en Ryan Reynolds.

Kelce’s pogingen om Swift het hof te maken, begonnen in juli toen hij tevergeefs probeerde haar een vriendschapsarmband met zijn telefoonnummer te overhandigen tijdens haar Eras-tourstop in Kansas City. Afgelopen weekend leek het erop dat Swift en Kelce hun lang geruchten romance bevestigden toen ze hand in hand werden gezien terwijl ze op weg waren naar de SNL afterparty. Ze aten de volgende dag samen, wat de geruchten verder aanwakkerde. Noch Swift noch Kelce hebben hun gerapporteerde romance echter officieel bevestigd. Om Kelce’s dans op Swift’s ‘Shake It Off’ te zien, kun je de onderstaande TikTok-video bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER