Sport

Bills’ Damar Hamlin zat in een gezonde scratch op zondagavondvoetbal

Veiligheid van de rekeningen Damar Hamlin keerde terug naar het stadion waar hij vorig seizoen een hartstilstand kreeg en werd door iedereen hartelijk ontvangen. Hij nam de tijd om vóór de wedstrijd de spelers van Bengalen en anderen te bezoeken. Voorafgaand aan de start van de warming-ups voor de wedstrijd ging Hamlin het veld op met op maat gemaakte schoenen met de boodschap “3 is terug”.

Ondanks zijn terugkeer en de opwinding eromheen zal Hamlin echter niet spelen in Sunday Night Football. Hij is gezond inactief verklaard, wat op zichzelf al een opmerkelijk verhaal vertelt. Hamlin toonde zijn dankbaarheid en koos ervoor om de tien medische professionals te eren die zijn leven in januari hebben gered door op elk van hun namen een studiebeurs in te stellen. Dit nieuws deelde hij zaterdag met hen tijdens een shared diner.

Naast Hamlin hebben de Bills nog een aantal andere spelers die inactief zijn voor het spel. Dit omvat aanvallende lineman Alec Anderson, aanvallende tackle Germain Ifedi, verdedigende tackle Poona Ford, linebacker Baylon Spector (hamstring) en linebacker AJ Klein (rug). Aan de andere kant zullen de Bengals Joe Mixon terugkrijgen, die twijfelachtig was vanwege een borstblessure. De inactieven van de Bengals bestaan ​​uit cornerback DJ Ivey, center Trey Hill, linebacker Devin Harper, aanvallende tackle D’Ante Smith en verdedigende tackle Josh Tupou (schouder).

LAAT EEN REACTIE ACHTER