Bjelovar Murder: Victim Assaulted with Wooden Stick and Struck by Car
Nieuws

Bjelovar Murder: Victim Assaulted with Wooden Stick and Struck by Car

De details van de moord in Bjelovar zijn vrijgegeven, waaruit blijkt dat een 45-jarige man woensdag rond 17.30 uur een 53-jarige man met een auto op het trottoir in de nederzetting Jošine in Bjelovar heeft aangereden uit wraak, waardoor hij ernstig letsel, waaraan hij op de plaats van het ongeval overleed. Aan het incident ging een onderling verbaal conflict en een fysieke aanval van de 53-jarige op de 45-jarige vooraf. De verdachte verliet het toneel en keerde kort daarna terug, versnelde het voertuig zonder te remmen en doodde de 53-jarige. Het Openbaar Ministerie maakte de details bekend en stelde dat de man de 53-jarige eerst met een houten stok sloeg voordat hij hem met een auto aanreed.

Na een onderzoek en een strafrechtelijk rapport van de politie van Bjelovar-Bilogora heeft het Openbaar Ministerie in Bjelovar in 1978 een besluit uitgevaardigd over het instellen van een onderzoek tegen een Kroatisch staatsburger (1978) wegens een redelijk vermoeden van het plegen van een misdrijf tegen lijf en leven, in het bijzonder moord met verergering . Het vermoeden bestaat dat de 45-jarige het strafbare feit heeft gepleegd na een verbaal en fysiek conflict met de 53-jarige. De benadeelde partij sloeg hem verschillende keren met een houten knuppel, waardoor de verdachte het toneel verliet en vervolgens terugkeerde om het slachtoffer opzettelijk te slaan en te doden.

Het procureurkantoor van de provincie in Bjelovar heeft bij de rechter van het onderzoek van de districtsrechtbank in Bjelovar een voorstel ingediend om de verdachte in voorlopige hechtenis te nemen vanwege het gevaar van inmenging in de strafprocedure door het beïnvloeden van getuigen en het gevaar van herhaling van het strafbare feit. , maar ook vanwege de ernst van het strafbare feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER