Blizzard News: World of Warcraft Updates on 26 February 2024
Nieuws

Blizzard News: World of Warcraft Updates on 26 February 2024

Elke week geven we een voorproefje van wat er in World of Warcraft gaat gebeuren, delen we de nieuwste updates en houden we je op de hoogte. Deze week ronden we de Handelspost van februari af en verdiepen we ons in heldentalenten.

Op 29 februari begint de WoW Hardcore Self-Found Mode, die spelers een uitdagend nieuw avontuur biedt. In deze modus beginnen spelers op niveau 1 en kunnen ze niet handelen, kopen of verkopen op het veilinghuis, of post van andere spelers verzenden en ontvangen. Het is aan individuele spelers om op eigen kracht te verkennen, grondstoffen te verzamelen en te overleven in Azeroth. Meer details vindt u in ons vorige artikel.

Gedurende de week zijn er verschillende nieuwtjes en evenementen om naar uit te kijken. Op 27 februari kunnen spelers alvast acht nieuwe Hero Talent Trees bekijken en deelnemen aan een nieuwe promotie. Op 28 februari is er een Arena Skirmish Bonus Event en een PvP Brawl genaamd Gravity Lapse. Ook de handelspost van maart wordt uitgelicht.

Naarmate de week vordert, kunnen spelers meer nieuws, promoties en evenementen verwachten, waaronder de start van de March Trading Post op 1 maart. Houd de officiële World of Warcraft-nieuwssite in de gaten voor de laatste updates en gebeurtenissen in de game.

LAAT EEN REACTIE ACHTER