Blizzard onthult nieuwe features voor World of Warcraft in 2024
Technologie

Blizzard onthult nieuwe features voor World of Warcraft in 2024

Blizzard Entertainment heeft een reeks aankomende content voor World of Warcraft onthuld, die zowel de winkelversie van de game als de Classic-servers omvat. Uitvoerend producent Holly Longdale deelde een routekaart die zich uitstrekt tot 2024, inclusief de start van de Worldsoul-saga die dit jaar op BlizzCon werd aangekondigd. De huidige uitbreiding, Dragonflight, krijgt drie extra contentupdates. Hoewel het niet de gebruikelijke structuur van drie bedrijven zal volgen, zullen er nog steeds updates zijn voor de kerkers en open wereldinhoud van de uitbreiding, evenals vertakkingen van het verhaal.

Kijkend naar 2024 omvat de routekaart seizoen 4, patches 10.2.6 en 10.2.7, en pre-patch-, bèta- en lanceringsinformatie voor de uitbreiding The War Within. Spelers kunnen anticiperen op het testen van de komende uitbreiding The War Within in de lente en zomer van 2024. Dit zal het begin zijn van een verhaal dat de volgende drie uitbreidingen omvat en mogelijk aanwijzingen bevat die later zullen worden bevestigd. Blizzard werkt ook aan World of Warcraft Classic, waarbij de komende Cataclysm Classic nieuwe veranderingen introduceert in de traditionele speelstijlen, waaronder een hardcore modus waarin de dood van personages permanent is.

Gedurende het jaar kunnen er veranderingen zijn in data en evenementen, maar het is duidelijk dat Blizzard zich inzet voor het leveren van continue updates voor beide versies van zijn populaire MMO. De veranderingen in de Classic-modi hebben de interesse van spelers weer aangewakkerd, ook al was Cataclysm niet de meest geliefde uitbreiding. Dit zal een spannende tijd zijn voor World of Warcraft-spelers terwijl ze wachten op deze nieuwe ontwikkelingen.

De overige inhoud in de oorspronkelijke verklaring heeft niets te maken met de informatie over World of Warcraft, dus die heb ik niet opgenomen in de herschreven versie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER