Nieuws

Bloodies and Bagels-evenement georganiseerd door Mental Health America uit Aiken County | Aiken gebiedsnieuws

Inwoners van Aiken kwamen op Thanksgiving-ochtend genieten van Bloodies en Bagels, terwijl ze ook Mental Health America van Aiken County steunden. Het Aiken County Historical Museum was op de ochtend van het evenement vol met mensen die genoten van livemuziek, drankjes en bagels. Alle opbrengsten kwamen ten goede aan Mental Health America uit Aiken County, waarbij uitvoerend directeur BonnieAnne Fulghum uitlegde dat ze naar Nurture Home gaan, een opvangcentrum voor dakloze vrouwen met psychische aandoeningen.

Het evenement was gratis toegankelijk, maar vereiste voorafgaande registratie, en alle plekken waren vóór Thanksgiving Day gevuld, waardoor het uitverkochte publiek bitterzoet werd voor Fulghum. Ze was blij met de steun, maar wenste ook dat iedereen mee kon doen. Mensen hadden de keuze om te genieten van bagels van Panera Bread, samen met drankjes zoals Bloody Mary’s, appelcider, warme chocolademelk of koffie. Gezinnen brachten hun kinderen en huisdieren mee om te genieten van het heldere, zonnige weer op het gazon van het Aiken County Historical Museum.

Sommige aanwezigen kwamen een Aiken-traditie ervaren, zoals Avery Stewart, die onlangs naar het gebied verhuisde. Het evenement bevatte livemuziek van Brodie Porterfield en had een verscheidenheid aan sponsors, waaronder Tito’s Vodka, The Willcox, Cole’s Funeral Home en meer. Fulghum legde uit dat deze sponsors hen in staat stellen Bloodies en Bagels gratis aanwezig te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER