Brand in Wickliffe Business leidde tot reactie van de brandweer en liet treinpassagiers stranden
Nieuws

Brand in Wickliffe Business leidde tot reactie van de brandweer en liet treinpassagiers stranden

De brandweer van Wickliffe heeft bevestigd dat er zondagochtend vroeg brand is uitgebroken bij Green Vision Materials op E. 289th St. Brandweerlieden zijn momenteel ter plaatse bij de bedrijfsbrand en werken eraan om de vlammen te beheersen en te blussen.

Green Vision Materials is een leverancier van eersteklas landschapsmaterialen, die woningen en commerciële eigendommen bedient, evenals gemeenten en aannemers in de Chagrin Valley, Solon, Newbury, Chesterland en de regio Noordoost-Ohio. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Newbury, Ohio, terwijl de locatie in Wickliffe de detailhandelsverkoop en de verwijdering van tuinafval verzorgt.

De brand heeft vertragingen veroorzaakt voor Amtrak-treinen die van Cleveland naar Erie reizen, omdat de rook van de brand de spoorlijn heeft getroffen. Passagiers van een Amtrak-trein bij de brand hebben urenlang gestrand, maar vanaf 10.00 uur rijden de twee treinen die vastzaten weer verder. Nieuws 5 Cleveland gaat door met het verzamelen van meer informatie over de situatie en zal online en op Good Morning Cleveland – zondag vanaf 8.00 uur updates geven. Als er verdere ontwikkelingen in dit verhaal zijn waarvan u wilt dat wij deze opvolgen, laat het ons dan weten weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER