Braves' topper Spencer Strider moest een MRI ondergaan nadat hij tijdens de start van vrijdag last had van elleboogpijn
Sport

Braves' topper Spencer Strider moest een MRI ondergaan nadat hij tijdens de start van vrijdag last had van elleboogpijn

Atlanta Braves rechtshandige Spencer Strider zal zaterdag een MRI ondergaan na zijn recente start tegen de Arizona Diamondbacks, waar hij ongemak in zijn elleboog meldde. De 25-jarige werper had vrijdag een uitdagend optreden, met verminderde fastballsnelheid en effectiviteit, want hij kreeg vijf runs tegen op zeven honkslagen en drie vrije lopen in vier gegooide innings.

Ondanks zijn problemen in dat duel was Strider de afgelopen seizoenen een opvallende startende werper in de competitie. Hij heeft indrukwekkende cijfers neergezet met een ERA van 3.37 in zijn carrière en een strikeout-to-walk-ratio van 4.63. In 2023 eindigde hij als vierde bij de Cy Young Award-stemming en had een 115 ERA+ en 13,5 strikeouts per negen.

Als Strider tijd op de lijst met geblesseerden moet doorbrengen, hebben de Braves verschillende opties om zijn rotatieplek te vullen. Jonge werpers als AJ Smith-Shawver en Bryce Elder, maar ook meer ervaren starters als Dylan Dodd, Allan Winans en Huascar Ynoa zouden kunnen opstaan ​​om de leegte te helpen opvullen.

De Braves hadden een zware wedstrijd op vrijdag, maar wisten een overwinning binnen te halen in verlengingen door drie punten te scoren in de achtste en negende om de wedstrijd in evenwicht te brengen voordat ze de overwinning veiligstelden in de 10e inning met een 'walk-off hit' van Travis d'Arnaud. . Ze zullen proberen hun serie met de Diamondbacks zaterdag voort te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER