Brazilian Influencer Gang-Raped in India While Traveling Around the World on Motorcycle Trip; 3 Arrested
Nieuws

Brazilian Influencer Gang-Raped in India While Traveling Around the World on Motorcycle Trip; 3 Arrested

Een mooie dag veranderde in een nachtmerrie voor een influencer-koppel dat door India reisde toen ze brutaal werden aangevallen door een groep aanvallers. Fernanda en Vicente, die hun avonturen delen op sociale media, waren op weg naar Nepal toen ze stopten in het district Dumka om te overnachten. Ze werden echter in een hinderlaag gelokt door een groep mannen die naar verluidt om beurten Fernanda zouden verkrachten. Ze werden tijdens de beproeving ook fysiek mishandeld en beroofd.

In video’s die op Instagram werden geplaatst, toonde het echtpaar hun verwondingen en vertelde ze in tranen over de gruwelijke aanval die ze hadden doorstaan. Fernanda vertelde dat zeven mannen haar hadden verkracht en zei dat het een traumatische ervaring was die ze niemand toewenste. Vicente toonde ook zijn verwondingen, waaronder een kapotte lip en hechtingen, en legde uit hoe hij op brute wijze werd aangevallen door de aanvallers.

De lokale politie reageerde op het incident en Fernanda werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Drie verdachten werden gearresteerd in verband met de aanval, terwijl de autoriteiten hun zoektocht naar meer verdachten voortzetten. De zaak vestigde de aandacht op de alarmerende cijfers van seksueel geweld tegen vrouwen in India, met bijna 90 gerapporteerde verkrachtingen per dag in 2022 volgens het National Crime Records Bureau.

Ondanks de traumatische ervaring bleven Fernanda en Vicente bij de politie in het ziekenhuis terwijl het onderzoek werd voortgezet. De posten van het echtpaar kregen een stortvloed aan steun en oproepen tot gerechtigheid voor de gruwelijke misdaad die ze hebben ondergaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER