Brittany Mahomes geeft update over haar “gebroken rug”-blessure
Nieuws

Brittany Mahomes geeft update over haar “gebroken rug”-blessure

Brittany Mahomes vertelde dat ze zich geweldig voelt na het herstellen van een blessure die ze eerder omschreef als een gebroken rug. In een interview met E! News vertelde de 28-jarige dat haar rug niet langer gebroken is en dat ze weer de dingen kan doen waar ze van houdt, waaronder sporten in de sportschool. Het behouden van haar gezondheid en actief blijven voor haar kinderen en honden is een topprioriteit voor haar.

Als moeder van dochter Sterling Skye en zoon Patrick ‘Bronze’ Lavon Mahomes III, die ze deelt met haar man, Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes, is Bretagne onvermurwbaar over het belang van de zorg voor haar gezondheid. Ze had eerder vermeld dat ze haar bekkenbodem had gebroken in een Instagram-verhaal, waarbij ze andere moeders aanspoorde om prioriteit te geven aan de gezondheid van hun bekkenbodem nadat ze kinderen hadden gekregen.

Hoewel Brittany niet bekendmaakte welk type behandeling ze kreeg voor haar blessure, deelde ze wel een humoristisch moment op Instagram waar ze grapjes maakte over een vakantie die haar herstel mogelijk zou kunnen bevorderen. De Cleveland Clinic raadde Kegel-oefeningen aan als een manier om de bekkenbodem te versterken, wat ook een positieve invloed kan hebben op de gezondheid van de rug.

De National Library of Medicine merkt op dat bekkenfracturen langetermijneffecten kunnen hebben op verschillende lichaamssystemen, waaronder het urogenitale en voortplantingsstelsel. Dr. Yves-Richard Dole, een arts, legde aan Women's Health uit dat een zwakke bekkenbodem de rugstabiliteit kan beïnvloeden, wat mogelijk tot verdere blessures kan leiden.

Ondanks de uitdagingen waarmee ze te maken kreeg door haar blessure, is Brittany Mahomes nu volledig hersteld en geniet ze met volle teugen van het leven. Ze vertelde onlangs dat ze “mijn beste leven leidt” en dankbaar is dat ze weer de dingen kan doen waar ze van houdt, met haar gezin aan haar zijde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER