Bronnen onthullen dat Apollo en Kyndryl exclusief bieden op DXC Technology
Technologie

Bronnen onthullen dat Apollo en Kyndryl exclusief bieden op DXC Technology

Volgens bronnen die bekend zijn met de zaak zijn het overnamebedrijf Apollo Global en IT-dienstverlener Kyndryl Holdings, onlangs afgesplitst van IBM, in gesprek over een gezamenlijk bod op DXC Technology. Het mogelijke overnamebod dat wordt besproken, ligt naar verluidt tussen de $22 en $25 per aandeel.

Naast deze gesprekken is DXC Technology ook bezig met de verkoop van zijn verzekeringssoftwareactiviteiten voor meer dan $2 miljard. Het bedrijf zou ervoor kunnen kiezen om zelfstandig te blijven opereren onder leiding van de nieuwe CEO, Raul Fernandez, die de rol in februari op zich nam.

De bronnen die deze informatie hebben verstrekt, verzochten om anonimiteit, aangezien de zaak vertrouwelijk is. Zowel DXC Technology, met een marktwaarde van $3 miljard, als Kyndryl hebben nog geen commentaar gegeven op het mogelijke gezamenlijke bod. Apollo weigerde ook commentaar te geven.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze discussies zich zullen ontwikkelen en of er een deal zal komen. Blijf op de hoogte voor verdere updates over dit zich ontwikkelende verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER