Bullish Investment Bank voorspelt een aanhoudend gezonde vraag naar Accesso Technology Group-oplossingen
Technologie

Bullish Investment Bank voorspelt een aanhoudend gezonde vraag naar Accesso Technology Group-oplossingen

Ian Lyall is een doorgewinterde journalist en redacteur met meer dan dertig jaar ervaring in zijn rol als Managing Editor bij Proactive. Hij houdt toezicht op de redactionele en uitzendactiviteiten van Proactive in zes kantoren op drie continenten, waarbij hij de verantwoordelijkheid op zich neemt voor kwaliteitscontrole, redactioneel beleid en inhoudproductie. Ian regisseert jaarlijks de creatie van 50.000 real-time nieuwsberichten, hoofdartikelen en gefilmde interviews. Voorafgaand aan zijn tijd bij Proactive hielp hij bij het leiden van de bedrijfsoutput bij de Daily… Lees meer.

Proactieve financiële nieuws- en online uitzendteams bieden snelle, toegankelijke, informatieve en bruikbare zakelijke en financiële nieuwsinhoud aan een wereldwijd investeringspubliek. Alle inhoud wordt onafhankelijk geproduceerd door ervaren en gekwalificeerde teams van nieuwsjournalisten. Met kantoren en studio's in belangrijke financiële en investeringscentra zoals Londen, New York, Toronto, Vancouver, Sydney en Perth, is het team goed thuis in middelgrote en kleine kapitalisatiemarkten, blue chip-bedrijven, grondstoffen en bredere investeringsverhalen. . Het doel is om gemotiveerde particuliere investeerders te prikkelen en te betrekken met nieuws en unieke inzichten over biotechnologie en farmacie, mijnbouw en natuurlijke hulpbronnen, batterijmetalen, olie en gas, cryptovaluta en opkomende digitale en EV-technologieën.

Proactief heeft altijd voorop gelopen bij het omarmen van technologie. De menselijke contentmakers beschikken over tientallen jaren expertise, terwijl het team technologieën gebruikt om workflows te verbeteren. Ze maken af ​​en toe gebruik van automatiserings- en softwaretools, waaronder generatieve AI. Alle inhoud die door Proactive wordt gepubliceerd, wordt echter door mensen bewerkt en geschreven om ervoor te zorgen dat de beste praktijken op het gebied van inhoudproductie en zoekmachineoptimalisatie worden gevolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER