Bulls nemen het op tegen Hawks in de play-in-wedstrijd in Oost op 9/10
Sport

Bulls nemen het op tegen Hawks in de play-in-wedstrijd in Oost op 9/10

De Atlanta Hawks en Chicago Bulls staan ​​op 17 april tegenover elkaar in de East 9 vs. 10 zaad Play-In-wedstrijd. De locatie van de wedstrijd hangt nog steeds in de lucht, maar Chicago bevindt zich momenteel in een betere positie met een twee -spelleider in de verlieskolom en het bezitten van de tiebreak tussen de teams. De verliezer van deze wedstrijd zal zien dat zijn seizoen ten einde loopt, wat aanleiding geeft tot discussies over mogelijke transacties van sterspelers als Zach LaVine en Trae Young, die beschikbaar zouden kunnen zijn voor de juiste prijs.

De winnaar van de 9/10 Play-In-wedstrijd zal het opnemen tegen de verliezer van de 7/8 Play-In-wedstrijd, waarvan momenteel wordt voorspeld dat dit Miami en Philadelphia zullen zijn, hoewel Indiana ook in een van die slots zou kunnen vallen. De beloning voor het winnen van de tweede game zou een play-offwedstrijd in de eerste ronde zijn met de nummer 1 zaad Boston. De Bulls hebben een 2-1 voorsprong in de seizoensreeks tegen de Hawks, waarbij Atlanta in hun meest recente ontmoeting als overwinnaar uit de bus kwam met een overwinning van 113-101.

Chicago nam vorig seizoen als nummer 10 deel aan de play-in-wedstrijden, versloeg Toronto maar kwam tekort tegen Miami, dat later de NBA-finale haalde. Het play-in-scenario werd versterkt nadat de 76ers een overwinning hadden behaald tegen de Grizzlies, wat het onvermogen van Chicago bevestigde om Philly te overtreffen voor de nummer 8 reekshoofd. Met Brooklyn te ver achter op de 11e plaats is de positie van de Hawks op nummer 10 nu veilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER