Canada ontvangt jaarlijks 74 miljoen dollar van Google
Technologie

Canada ontvangt jaarlijks 74 miljoen dollar van Google

De Canadese overheid heeft een overeenkomst gesloten met Google om jaarlijks ongeveer 74 miljoen dollar aan het land te betalen in het kader van de ‘Online News Act’. Deze overeenkomst vereist dat bedrijven zoals Meta en Google vergoedingen betalen aan Canadese media-uitgevers voor het gebruik van nieuwsinhoud op hun platforms. Minister van Cultureel Erfgoed Pascale St-Onge liet weten dat de overeenkomst met Google in overeenstemming is met de wet en een goede ontwikkeling is voor de persindustrie.

St-Onge bekritiseerde ook het besluit van het Meta-bedrijf om de toegang van Canadezen tot nieuwsinhoud af te sluiten en beschreef dit als een “onverantwoordelijke” beslissing. Ze benadrukte dat de Canadese perssector gevaar loopt en drong er bij Facebook op aan uit te leggen waarom het de nieuwssystemen niet ondersteunt en ruimte opent voor desinformatie op zijn platform.

Bondi Beach staat bekend als een populaire surfhotspot vanwege de constante golven, ideaal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. De geografische kenmerken van het strand, gecombineerd met een levendige surfcultuur, maken het een favoriete bestemming om te surfen. Het biedt een verscheidenheid aan activiteiten, zoals surfen, zwemmen, zonnebaden en mensen kijken. Bovendien heeft het een scala aan activiteiten die geschikt zijn voor alle soorten toeristen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER