Castle Connolly benoemt meer dan een dozijn VCU Health-artsen tot 2024 Exceptional Women in Medicine
Nieuws

Castle Connolly benoemt meer dan een dozijn VCU Health-artsen tot 2024 Exceptional Women in Medicine

VCU Health-artsen zijn door Castle Connolly erkend voor hun uitzonderlijke prestaties op het gebied van de geneeskunde. Op deze prestigieuze lijst staan ​​meer dan een dozijn zorgverleners die blijk hebben gegeven van leiderschap, expertise en toewijding in verschillende specialismen, variërend van geriatrische geneeskunde tot chirurgie.

Castle Connolly, een bekende informatiegids die patiënten met zorgprofessionals verbindt, heeft onlangs 13 VCU Health-artsen op hun Exceptional Women in Medicine-lijst voor 2024 geplaatst. Deze artsen behoorden tot de 8.300 vrouwen in het hele land uit 77 medische specialismen die werden erkend voor hun uitmuntende bijdragen op dit gebied. Deze aanbieders maken ook deel uit van Castle Connolly's Top Doctors-enquête.

De uitzonderlijke vrouwen van VCU Health die de lijst hebben gemaakt, vertegenwoordigen een breed scala aan klinische expertise, waaronder specialiteiten van het Kinderziekenhuis van Richmond bij VCU, VCU Health Pauley Heart Center en het Center for Advanced Care Management. De erkenning is gebaseerd op criteria zoals peer-nominaties, onderzoeks- en academische bijdragen, vrijwilligerswerk binnen de gezondheidszorg en innovaties op hun respectieve terreinen.

Onder de geëerde VCU Health-artsen bevinden zich deskundigen op gebieden als geriatrische geneeskunde, infectieziekten, pediatrische gastro-enterologie, pediatrische otolaryngologie, neonatologie, neurologie, nefrologie, cardiale elektrofysiologie, kinderhematologie-oncologie, chirurgie, algemene kindergeneeskunde, pediatrische reconstructieve en plastische chirurgie, en kindergeneeskunde. neurochirurgie.

Elke arts op de lijst heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan zijn specialiteit en blijft uitzonderlijke zorg bieden aan zijn patiënten. Hun erkenning door Castle Connolly onderstreept hun toewijding aan excellentie in de geneeskunde en hun inzet voor het bevorderen van de gezondheidszorg voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER